top of page

Yeni heyecanlar var bu ara...

Yeni heyecanlar var bu ara… Yanında belirsizliklerle…

Yeni yol, yeni heyecan, yeni belirsizlikler...

Yine sonunu göremediğim bir yolun başında buldum kendimi…


Aslında en başta yol yavaş yavaş beliriyordu ama ben anlayamamışım demek ki…

Pandemi ile birlikte herkes gibi değişik bir süreç deneyimledim ben de. İyisi de vardı, kötüsü de. Ama son zamanlarda bazı şeyler hızlandı, bazı şeyler şekillendi, bazı şeyler de oluştu (bazı şeyler hala belirsiz)… Kendimi hiç görmediğim yerleri deneyimliyorum bu ara. Hiç anlamadığım şeyleri düşünmeye çalışıyorum. Bir şeyler denemeye çalışıyorum, gözü kara olmaya çalışıyorum içten içe korkarak “nasıl olacak yaaa” diyerek. Heyecanımı, korkumu ve bilgisizliğimi paylaştığımda bunların hepsine ortak olan bazı insanlar var şu an yanımda. Şükür. Kimisi çok yakınım, kimisiyle henüz yüz yüze tanışmadım bile. Çok değişik destekler bunlar. Bazen tek bir kelimeye ya da cümleye bakıyor tüm çözümler; “hallederiz” “deneyelim ya ne olacak” “hiç bişey kaybetmeyiz” “yapalım” “yanınızdayım” “o iş bende” “desteklerim” “yönlendiririm”… Tek başınalık kadar çokluk da ne güzel.


Şöyle bir şey diyebilirsiniz “Bu kadar bilmiyorsan neden girişiyorsun?” :) aşırı haklısınız :) Birileri bi’ şekilde beni itekliyor. Sanırım artık zamanı gelmiş oluyor ve gerçekleşiyor…


Bir şeyler başladı. Bazı ön görüşmeler yapıldı. Bir anda birden fazla şey olmaya, oluşmaya başladı. Ben hala hiç bir şey bilmiyorum :))

Her şey kesinleşince paylaşacağım… Kimler okursa artık :) Ben buraya, günlüğe yazıyorum, sonra vay efendim bilmiyodum, aman neden söylemedin, haberim yoktu falan olmasın; söylüyorum işte :))

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page